%|%%|%

Nieuws

Kerstbuffet 26 december 2021
U bent van harte welkom in De Oase voor een heerlijk kerstbuffet op 2e kerstdag. Schuift u ook gezellig aan? Aanvang is om 13.30 uur in de Oase en het buffet opent om 14.00 uur. U kunt hiervoor reserveren tot 19 december, via de app of via het reserveringsformulier op de website. Klik hier om het menu alvast te bekijken. 

Corona maatregelen vanaf 28 november
Zowel in de Oase als op de receptie zijn mondkapjes weer verplicht. Wanneer u plaatsneemt in de Oase mag het mondkapje af. 

Toegang tot het zwembad, de sauna en het restaurant (inclusief terras) is alleen toegestaan met een geldige QR-code. Heeft u geen QR-code dan kunt u helaas geen gebruik maken van de bovengenoemde faciliteiten.

U kunt de QR-code laten scannen bij de receptie of bij de Oase wanneer deze geopend is. In verband met de nieuwe maatregelen zijn de openingstijden van de Oase aangepast:

Zaterdag              11.00 - 17.00 uur
Zondag 11.00 - 17.00 uur

*de keuken sluit om 16.00 uur, i.v.m. de beperkte openingstijden is er een aangepaste lunchkaart
*er is geen mogelijkheid om af te halen

Voor het zwembad geldt nog steeds een maximum aantal van 10 personen. Door de verplichte corona-check en de wijziging van de openingstijden Oase zijn de openingstijden van het zwembad gewijzigd:

Iedere dag           11.00 - 16.30 uur


De sauna middagen op zaterdag en zondag zullen blijven plaatsvinden. Echter zullen de tijdsblokken een half uur naar voren verschoven worden; dus van 12.30 uur tot 14.30 uur en van 14.30 uur tot 16.30 uur.  Reserveren voor één van deze tijdsblokken kan op de dag zelf vanaf 11.00 uur via de Oase. Het maximale aantal personen per tijdsblok blijft 10 personen en 6 personen tegelijkertijd in de sauna i.v.m. 1,5 meter afstand. 

Wij rekenen op uw medewerking, waarvoor onze dank!

Kerststukjes maken
Op zaterdag 11 december gaan we weer kerststukjes maken. Vind je het leuk om in een warme omgeving onder het genot van een glas gluhwein en een kop soep kerststukjes te maken; geef je dan op bij de receptie voor donderdag 9 december. De kosten bedragen € 7,50 p.p. Wij zorgen voor de oase en het groen. Alle andere versieringen gelieve zelf mee te brengen, zo ook een snoeischaar, tangetjes etc. Aanvang in de Oase is om 14.00 uur. 

Winterkamperen en het weldadige winterarrangement
Van 1 november tot 1 april kunt u bij ons terecht voor winterkamperen en het weldadige winterarrangement in een van onze sfeervolle luxe huurchalets. Midden in de natuur, met tal van faciliteiten binnen handbereik. Door het verstilde landschap en de frisse Brabantse buitenlucht komt u heerlijk tot rust. Daarnaast kunt u ook iedere dag terecht in het verwarmde binnenzwembad. Verder zijn er op donderdag- en zaterdagavond ook sauna avonden waar u gratis gebruik van kunt maken. Én met een beetje geluk kunt u misschien ook wel schaatsen op onze natuurvijver...

Boekt u het weldadige winterarrangement in een van onze chalets, dan mag u op vrijdagavond ook gratis aanschuiven bij 'Eten wat de pot schaft' in de Oase (exclusief drankjes). 

Activiteiten 2022
Het programma voor 2022 is klaar; de activiteiten staan (onder voorbehoud) op onze app en site.
Makkelijk als u uw vakantie voor volgend jaar wilt boeken, want dit is nu al mogelijk! 
Klik hier om te reserveren.

Altijd op de hoogte zijn en blijven?
Volg ons op facebook en Instagram of download onze 'Elsendorp' app.                              

Een weekendje er tussenuit? Kom luxe kamperen in een lodge! 
Het kampeergevoel ervaren, maar zonder zelf iets mee te hoeven nemen? Boek dan een van onze lodges. Ook ideaal als trekkershut. Een heerlijk bed, een koelkast en een gedeeltelijk overdekte veranda, dus buiten zitten kan ook.                                                 

Zwemkaartjes (alleen van toepassing bij dagrecreatie)*
* Volwassenen  € 6,50
* Kinderen tot 12 jaar  € 4,50

De receptie is geopend vanaf 09.30 uur. 

 * Huisdieren zijn bij dagrecreatie niet toegestaan!