%|%%|%

Nieuws

Herfstvakantie
Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Kom een weekend, midweek of week vertoeven in één van onze luxe vakantiechalets. Heerlijk onthaasten in de natuur, zwemmen in het verwarmde binnenzwembad en ontspannen in de sauna. Boek nu uw vakantie via onze website

Winterkamperen en het weldadige winterarrangement
Van 1 november tot 1 april kunt u bij ons terecht voor winterkamperen en het weldadige winterarrangement in een van onze sfeervolle luxe huurchalets. Midden in de natuur, met tal van faciliteiten binnen handbereik. Door het verstilde landschap en de frisse Brabantse buitenlucht komt u heerlijk tot rust. Daarnaast kunt u ook iedere dag terecht in het verwarmde binnenzwembad. Verder zijn er op donderdag- en zaterdagavond ook sauna avonden waar u gratis gebruik van kunt maken. Én met een beetje geluk kunt u misschien ook wel schaatsen op onze natuurvijver...

Boekt u het weldadige winterarrangement in een van onze chalets, dan mag u op vrijdagavond ook gratis aanschuiven bij 'Eten wat de pot schaft' in de Oase (exclusief drankjes). 

Sauna-avonden
U bent van harte welkom op de vaste (gratis) sauna-avonden op donderdag- en zaterdagavond.

Wilt u graag in de sauna, dan graag even van tevoren reserveren.Is de Oase gesloten, dan kunt u reserveren bij de receptie. We blijven 2 tijdsblokken hanteren: van 18.00 uur - 20.00 uur en van 20.00 uur tot 22.00 uur. U kunt voor 2 personen reserveren per tijdsblok. (maximaal 1 tijdsblok per avond)

Wilt u op een ander tijdstip in de sauna dan is dit mogelijk tegen betaling (de tarieven hiervoor zijn €8,50 voor volwassenen en €4,00 voor kinderen). Wilt u hier gebruik van maken dan graag 1 uur van tevoren reserveren in de Oase. Dit kan alleen wanneer De Oase geopend is, (kijk hier voor de openingstijden) en bij minimaal 2 personen.                                            

Altijd op de hoogte zijn en blijven?
Volg ons op facebook en Instagram of download onze 'Elsendorp' app.                              

Een weekendje er tussenuit? Kom luxe kamperen in een lodge! 
Het kampeergevoel ervaren, maar zonder zelf iets mee te hoeven nemen? Boek dan een van onze lodges. Ook ideaal als trekkershut. Een heerlijk bed, een koelkast en een gedeeltelijk overdekte veranda, dus buiten zitten kan ook.                                                 

Zwemkaartjes (alleen van toepassing bij dagrecreatie)*
* Volwassenen  € 6,50
* Kinderen tot 12 jaar  € 4,50

De receptie is geopend vanaf 09.30 uur. 

 * Huisdieren zijn bij dagrecreatie niet toegestaan!